Baner ze zdjęciem biblioteki

Badania nad wpływem wybranych frakcji włókna pokarmowego na wykorzystanie luteiny w warunkach in vitro i in vivo / (Rekord nr 29241)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01238cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001466017
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092937.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 091117s2009 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375831269
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751008879
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR U/WS
Instytucja, która wprowadziła rekord KR U/WS
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR U/GZs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Hamułka, Jadwiga.
9 (RLIN) 5080
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Badania nad wpływem wybranych frakcji włókna pokarmowego na wykorzystanie luteiny w warunkach in vitro i in vivo /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Jadwiga Hamułka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2009.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 155, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy naukowe i monografie = Treatises and Monographs ;
Numeracja 355
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 138-155.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Luteina (barwnik)
Określnik rzeczowy przyswajalność biologiczna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98394
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Pektyna
Określnik rzeczowy skutki fizjologiczne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98395
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Warzywa
Określnik rzeczowy konsumpcja.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98396
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego
Numeracja 355
9 (RLIN) 63780
920 ## -
-- 978-83-7583-126-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 07.12.2009 0.00   500526 II (355) 1000100950 07.12.2009 1 07.12.2009 Serie