Baner ze zdjęciem biblioteki

Handbook of nutraceuticals and functional foods / (Record no. 29299)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01001cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007890273
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102957.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 071024s2007 xxua |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0849364094
Qualifying information hardcover
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9780849364099
Qualifying information hardcover
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413764318
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł 30/BSt
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł 30/BSt
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł 30/MS
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Handbook of nutraceuticals and functional foods /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Robert E. C. Wildman.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Boca Raton [etc.] :
Nazwa wydawcy CRC Press/Taylor & Francis Group,
Data wydania cop. 2007.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość [18], 541 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 26 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność funkcjonalna.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80881
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wildman, Robert E. C.
Daty biograficzne (1964- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 33351
920 ## -
-- 0-8493-6409-4
-- hardcover
920 ## -
-- 978-0-8493-6409-9
-- hardcover
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 07.12.2009 520.00 119640 III 1 1 119640 III 1000100956 29.01.2029 31.01.2024 02.10.2019 1 07.12.2009 Depozyt