Baner ze zdjęciem biblioteki

Warunki sanitarne i higiena procesów technologicznych w przemyśle spożywczym : (Record no. 29735)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01396cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001505628
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095522.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 100114s1954 pl a f f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751456843
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
-- OLSZT 003/DKs
-- OLSZT 003/HP
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego rus
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gessen, Abram Ilʹič.
9 (RLIN) 33672
240 10 - TYTUŁ UJEDNOLICONY
Tytuł Sanitarnyj režim i gigiena tehnologičeskih processov v piŝevoj promyšlennosti
Język tekstu (pol.)
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Warunki sanitarne i higiena procesów technologicznych w przemyśle spożywczym :
Ciąg dalszy tytułu podręcznik dla inżynierów, techników i pracowników sanitarnych zakładów przemysłu spożywczego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności A. I. Gessen ; [z oryg. ros. przeł. K. Kasiński].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich,
Data wydania 1954.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 358, [1] :
Inne elementy opisu fizycznego il., err. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt. pol. tyt. serii, w której wydano oryg.: "Prace Leningradzkiego Sanitarno-Higienicznego Instytutu Medycznego".
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł rolno-spożywczy
Określnik rzeczowy warunki zdrowotne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76988
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena żywności.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 72586
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kasiński, Kazimierz.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 40671
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41044
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 25.01.2010 60.00 120255 II   120255 II 1000104689 25.01.2010 1 25.01.2010 Książki