Wybrane zagadnienia z analizy żywności / (Record no. 30188)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00985cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001531212 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231101207.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 100215s2009 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788375831634 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)750788038 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR U/GM |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR U/GM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR U/GZs |
-- | GD 27/MDUs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Wybrane zagadnienia z analizy żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | pod red. Mieczysława Obiedzińskiego. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo SGGW, |
Data wydania | 2009. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 251 s., [4] s. tabl. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. (w tym kolor.) ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Żywność |
Określnik rzeczowy | analiza |
Określnik formy | podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 80764 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Obiedziński, Mieczysław W. |
Określenie rodzaju współpracy | Red. |
9 (RLIN) | 10251 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). |
Nazwa jednostki podrzędnej | Wydawnictwo. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 41623 |
920 ## - | |
-- | 978-83-7583-163-4 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Razem prolongat |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 02.03.2010 | 35.00 | 096507 | 8 | Mg 17 | 1000105163 | 11.03.2024 | 11.03.2024 | 1 | 02.03.2010 | Skrypty | ||||
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia Główna | 03.03.2010 | 35.00 | 096508 | 5 | Sc 03 | 1000105180 | 15.02.2024 | 15.02.2024 | 1 | 03.03.2010 | Skrypty | ||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 03.03.2010 | 35.00 | 096509 | 1 | 096509 | 1000105181 | 15.04.2024 | 16.02.2024 | 3 | 03.03.2010 | Skrypty | 1 | ||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 12.03.2010 | 35.00 | 151143 II | 151143 II | 1000104030 | 12.03.2010 | 4 | 12.03.2010 | Książki |