Baner ze zdjęciem biblioteki

Rola sacharydów w kształtowaniu reologicznych właściwości wodnych zawiesin tlenku glinu / (Record no. 30306)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01186cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2004888398
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231093701.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 040924s2001 pl a | |00| ||pol|c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8371080905
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749361661
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WR U/jlk
Instytucja, która wprowadziła rekord WR U/jlk
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WR U/dl
-- GD 015/EOs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sikora, Marek
Daty biograficzne (1954- ).
9 (RLIN) 26052
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Rola sacharydów w kształtowaniu reologicznych właściwości wodnych zawiesin tlenku glinu /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Marek Sikora.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Polskie Towarzystwo Technologów Żywności,
Data wydania 2001.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 98 s. :
Inne elementy opisu fizycznego wykr. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Monografie
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 85-96.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Tlenek aluminium.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98311
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Sacharydy
Określnik rzeczowy rozpuszczalność.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98312
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zawiesiny (chemia).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80154
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Reologia (fizyka).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 77420
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Monografie - Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
9 (RLIN) 65093
920 ## -
-- 83-7108-090-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 12.03.2010 15.00 151150 II   151150 II 1000104044 12.03.2010 1 12.03.2010 Książki