MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01186cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2004888398 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093701.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
040924s2001 pl a | |00| ||pol|c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8371080905 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749361661 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WR U/jlk |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WR U/jlk |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WR U/dl |
-- |
GD 015/EOs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Sikora, Marek |
Daty biograficzne |
(1954- ). |
9 (RLIN) |
26052 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Rola sacharydów w kształtowaniu reologicznych właściwości wodnych zawiesin tlenku glinu / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Marek Sikora. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, |
Data wydania |
2001. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
98 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
wykr. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Monografie |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 85-96. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Tlenek aluminium. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
98311 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sacharydy |
Określnik rzeczowy |
rozpuszczalność. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
98312 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zawiesiny (chemia). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80154 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Reologia (fizyka). |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
77420 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Monografie - Polskie Towarzystwo Technologów Żywności |
9 (RLIN) |
65093 |
920 ## - |
-- |
83-7108-090-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |