MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01552cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001577957 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231104241.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
100416s2010 pl a f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788325191948 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)751271526 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 93/AN |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 93/AN |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 93/MU |
-- |
LUBL 58/ESs |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Ser serwatkowy - Oznaczanie zawartości tłuszczu - Metoda grawimetryczna (Metoda odniesienia) PN-EN ISO 1854 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-EN ISO 1854:2010 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Whey cheese - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Polski Komitet Normalizacyjny, |
Data wydania |
2010. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
2, 17 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.100.30. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 17. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza EN ISO 1854:2008, IDT, ISO 1854:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 1854:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza EN ISO 1854:2008, IDT, ISO 1854:2008, IDT ; Zastępuje PN-EN ISO 1854:2008 ; Zatwierdzona 30 listopada 2009 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ser |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
93184 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje tłuszczowe jadalne |
Określnik rzeczowy |
analiza |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
95020 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
9 (RLIN) |
11428 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
-- |
Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43253 |
920 ## - |
-- |
978-83-251-9194-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |