Baner ze zdjęciem biblioteki

Wpływ niektórych parametrów technicznych kutra na kształtowanie jakości farszów i wędlin oraz energochłonności procesu kutrowania / (Record no. 30923)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01329cam a2200325 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007874694
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095650.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070710s1992 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1413765432
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw TOR U/kn
Instytucja, która wprowadziła rekord TOR U/kn
Instytucja, która zmodyfikowała rekord TOR U/AP
-- Ł U/AG
-- Ł U/APs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
099 ## - LOCAL FREE-TEXT CALL NUMBER (OCLC)
Classification number hh_184638
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Dolata, Włodzimierz.
9 (RLIN) 3112
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Wpływ niektórych parametrów technicznych kutra na kształtowanie jakości farszów i wędlin oraz energochłonności procesu kutrowania /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Włodzimierz Dolata.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznań :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Akademii Rolniczej,
Data wydania 1992.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 90 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Rozprawy Naukowe,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0208-8436 ;
Numeracja z. 225
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 86-89.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuter (przemysł rolno-spożywczy).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 109913
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wędliny
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 112503
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Wędliny
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79933
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Akademia Rolnicza (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41083
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu.
Nazwa podserii/części/sekcji Rozprawy Naukowe
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0208-8436
Numeracja z. 225
9 (RLIN) 64712
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.11.2013 10.00 163732   163732 1000129017 05.11.2013 2 05.11.2013 Książki