Baner ze zdjęciem biblioteki

Mikrobiologiczne aspekty mleka surowego stabilizowanego układem laktoperoksydazy / (Record no. 3100)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01269cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006987551
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231103331.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060620s1988 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8300021507
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1424325860
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/ET
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/ET
Instytucja, która zmodyfikowała rekord BYDG 22/ET
-- KR U/GZs
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Zając, Mieczysław
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (mikrobiologia).
9 (RLIN) 16094
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Mikrobiologiczne aspekty mleka surowego stabilizowanego układem laktoperoksydazy /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Mieczysław Zając.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW-AR,
Data wydania 1988.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 52 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy Naukowe i Monografie =
-- Treatises and Monographs ;
Numeracja 83
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 46-50.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko
Określnik rzeczowy mikrobiologia.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74850
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Laktoperoksydaza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 104464
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74847
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko
Określnik rzeczowy przechowywanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74854
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego-Akademia Rolnicza
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0239-8613
Numeracja 83
9 (RLIN) 63781
920 ## -
-- 83-00-02150-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 13.12.1999 350.00 063346   063346 1000019292 13.12.1999 1 13.12.1999 Skrypty