Baner ze zdjęciem biblioteki

Domowe wędzenie ryb / (Rekord nr 31189)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01008cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001589642
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104934.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 100423s2010 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372438157
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751418607
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw LUBL 58/RL
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/RL
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/RL
-- LUBL 58/ESs
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego ger
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Binder, Egon.
9 (RLIN) 26114
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Domowe wędzenie ryb /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Egon Binder ; [tł. Małgorzata Chudzik].
246 1# - WARIANT TYTUŁU
Uwaga poprzedzająca tytuł Tyt. oryg.:
Tytuł Fische selbst räuchern
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo RM,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 95, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (ryba)
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98898
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Ryba wędzona
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 98899
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chudzik, Małgorzata.
Określenie rodzaju współpracy Tł.
9 (RLIN) 2386
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo RM.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42540
920 ## -
-- 978-83-7243-815-7
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni Głównej Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia Główna 19.05.2010 25.42 097075   St 25 1000106279 19.05.2010 1 19.05.2010 Skrypty  
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 28.05.2010 25.42 151329 II   151329 II 1000106369 28.05.2010 2 28.05.2010 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 31.05.2010 25.42 097074 1 Nh 28 1000106421 17.12.2018 1 31.05.2010 Skrypty 17.12.2018