MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01356cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001596697 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231105413.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
100507s2010 pl a f |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788375831665 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)751519085 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/RL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/RL |
-- |
LUBL 58/ESs |
-- |
GL 001/EZN |
-- |
LUBL 58/RL |
-- |
GL 001/IFW |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Użytkowanie maszyn i aparatury w przetwórstwie rolno-spożywczym : |
Ciąg dalszy tytułu |
wybrane zagadnienia / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Janusza Wojdalskiego ; [aut.: Bogdan Dróżdż et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo SGGW, |
Data wydania |
2010. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
431 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
25 cm + |
Oznaczenie dokumentu towarzyszącego |
1 dysk optyczny (CD-ROM). |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 399-411. Skorowidz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt |
-- |
materiały |
Określnik formy |
podręczniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
99007 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt |
Określnik formy |
podręczniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
99008 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
konsumpcja energii |
Określnik formy |
podręczniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
99009 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wojdalski, Janusz. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
15702 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Dróżdż, Bogdan. |
9 (RLIN) |
34880 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41623 |
920 ## - |
-- |
978-83-7583-166-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |