Baner ze zdjęciem biblioteki

Materiały do ćwiczeń z przetwórstwa mięsa dla studentów Wydziału Technologii Żywności / (Record no. 31348)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01056cam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001694111
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114840.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 100527s2010 pl a f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788392968689
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1412070985
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
-- KR 197/JMK
-- KR U/GZs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Materiały do ćwiczeń z przetwórstwa mięsa dla studentów Wydziału Technologii Żywności /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ewelina Węsierska [et al.] ; Wydział Technologii Żywności Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Kraków :
Nazwa wydawcy Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 164 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy niektórych ćwicz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy analiza
Określnik formy podręczniki laboratoryjne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74803
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Węsierska, Ewelina.
9 (RLIN) 34957
920 ## -
-- 978-83-929686-8-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 07.06.2010 25.00 097188 13 Mt 03 1000106485 26.03.2025 15.02.2022 1 07.06.2010 Skrypty
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.06.2010 25.00 119710 III   119710 III 1000106512 08.06.2010   1 08.06.2010 Książki