Domowe wyroby mięsne / (Record no. 3190)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00826cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002400101 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231091020.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 120305s1985 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8322501331 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1423901064 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/BT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/BT |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kłossowski, Tadeusz. |
9 (RLIN) | 8087 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Domowe wyroby mięsne / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Tadeusz Kłossowski. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 6. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo Watra, |
Data wydania | 1985. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 111, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73861 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74827 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo Watra. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 44173 |
920 ## - | |
-- | 83-225-0133-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 22.05.2000 | 90.00 | 060315 | 060315 | 1000027419 | 22.05.2000 | 2 | 22.05.2000 | Skrypty | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 03.01.2000 | 90.00 | 064226 | 064226 | 1000019985 | 03.01.2000 | 1 | 03.01.2000 | Skrypty | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 06.11.2009 | 90.00 | 114590 II | 114590 II | 1000101929 | 06.11.2009 | 3 | 06.11.2009 | Książki | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 01.12.2009 | 90.00 | 114761 II | 114761 II | 1000100923 | 01.12.2009 | 4 | 01.12.2009 | Książki |