Baner ze zdjęciem biblioteki

Suszarnictwo : (Record no. 32146)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01165cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001834102
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100352.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 100929s1938 pl a |001 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750835579
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
-- KR 197/GJs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Tilgner, Damazy J.
Daty biograficzne (1904-1997).
9 (RLIN) 14588
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Suszarnictwo :
Ciąg dalszy tytułu technologia suszenia produktów żywnościowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności D. J. Tilgner.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Technologia suszenia produktów żywnościowych
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 znacznie rozsz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania [Warszawa] :
Nazwa wydawcy Związek Izb Przemysłowo-Handlowych R.P. Laboratorium Przemysłu Żywnościowego,
Data wydania [1938]
Miejsce druku (Warszawa :
Nazwa drukarni Drukarnia Bankowa).
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 193, [3], V, [3] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Miejsce i data wyd. za Katalog Podstawowy BJ do 1949 r.: skrzynka nr 2726, karta nr 271.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [195-196]. Indeks.
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA
Tekst uwagi Z zasiłkiem Ministerstwa Rolnictwa i R. P.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy suszenie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 81032
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 01.10.2010 100.00 111290 II   111290 II 1000108424 01.10.2010 1 01.10.2010 Książki