Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01315cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001836124 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100517.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
101001s1979 it a f |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9251004129 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750859016 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JMK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JMK |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
-- |
WA U/96hjcs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Latham, Michael C. |
Daty biograficzne |
(1928-2011). |
9 (RLIN) |
35807 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Human nutrition in tropical Africa : |
Ciąg dalszy tytułu |
a textbook for health workers : with special reference to community health problems in East Africa / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
by M. C. Latham. |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
2nd ed. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Rome : |
Nazwa wydawcy |
Food and Agriculture Organization of the United Nations, |
Data wydania |
1979. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XI, 286 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
FAO Food and Nutrition Series ; |
Numeracja |
no. 11 rev. 1. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 280-282. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywienie |
Określnik rzeczowy |
aspekt zdrowotny |
Określnik geograficzny |
Afryka Subsaharyjska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
103237 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Choroby z niewłaściwego odżywiania |
Określnik geograficzny |
Afryka Subsaharyjska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
103238 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Medycyna tropikalna |
Określnik geograficzny |
Afryka Subsaharyjska. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
103239 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
FAO Food and Nutrition Series |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1014-3181 |
Numeracja |
no. 11 rev. 1 |
9 (RLIN) |
66481 |
920 ## - |
-- |
92-5-100412-9 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |