Baner ze zdjęciem biblioteki

Kuchnia polska : (Record no. 32459)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01144cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001851891
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231101520.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 041103s2010 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788324718603
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751032652
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/JMK
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/JMK
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szymanderska, Hanna
Daty biograficzne (1944-2014).
9 (RLIN) 14317
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Kuchnia polska :
Ciąg dalszy tytułu potrawy regionalne /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Hanna Szymanderska ; [zdj.: Katarzyna Derkacz-Gajewska, Mariusz Gajewski].
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Świat Książki,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 608 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 28 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna IV s. okł.: Ponad 1000 sprawdzonych przepisów na potrawy z różnych stron Polski.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 589. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73921
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Derkacz-Gajewska, Katarzyna.
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 35956
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Gajewski, Mariusz
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (fotografik).
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 35957
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Świat Książki (1994-2017).
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41091
920 ## -
-- 978-83-247-1860-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type Ostatnio widziane wypożyczenie
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 03.11.2010 70.01 119773 III   119773 III 1000109186 03.11.2010 1 03.11.2010 Książki  
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 19.07.2012 63.92 0101821 1 Ng 95 1000122112 13.06.2018 1 19.07.2012 Skrypty 13.06.2018