MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01804cas a22004211i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
ga98630557 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231090439.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
980511c19689999gw br|p| || |0 |0ger c |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0023-6438 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749231967 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/AG |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/AG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/ASs |
-- |
TOR U/WS |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
ger |
-- |
eng |
-- |
fre |
210 1# - TYTUŁ SKRÓCONY |
Tytuł skrócony |
Lebensm.-Wiss. Technol. |
222 #0 - TYTUŁ KLUCZOWY |
Tytuł kluczowy |
Lebensmittel-Wissenschaft+Technologie |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Lebensmittel-Wissenschaft+Technologie : |
Ciąg dalszy tytułu |
internationale Zeitschrift für Chemie, Biochemie, Mikrobiologie und Technologie der Lebensmittelverarbeitung. |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
okł. : |
Tytuł |
LWT |
Numeracja zeszytu |
Vol. 2, no. 1 (1969) |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
okł. : |
Tytuł |
Food Science+Technology |
Numeracja zeszytu |
Vol. 2, no. 1 (1969) |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
okł. : |
Tytuł |
Science+Technologie Alimentaire |
Numeracja zeszytu |
Vol. 2, no. 1 (1969) |
246 11 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Lebensmittel-Wissenschaft und-Technologie |
Numeracja zeszytu |
Vol. 31, No. 7 (1998) |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Zürich : |
Nazwa wydawcy |
Forster-Verlag AG, |
Data wydania |
1968-. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Wymiary |
30 cm. |
310 ## - OBECNA CZĘSTOTLIWOŚĆ |
Częstotliwość |
Dwumies. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
Ukazuje się od 1968. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Od Vol. 29 (1996) zm. adresu wyd. : London : Academic Press. |
530 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INNEJ DOSTĘPNEJ POSTACI FIZYCZNEJ |
Uwaga dotycząca innej dostępnej postaci fizycznej dokumentu |
Dostępne również w formie elektronicznej. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Tekst w j. niem., franc. |
550 ## - UWAGA DOTYCZĄCA INSTYTUCJI SPRAWCZEJ |
Uwaga dotycząca instytucji sprawczej |
Od Vol. 5 (1972) Schweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und -Technologie. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik geograficzny |
Niemcy |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
99823 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82260 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Schweizerische Gesellschaft für Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie. |
9 (RLIN) |
36010 |
856 41 - LOKALIZACJA I SPOSÓB DOSTĘPU DO DOKUMENTU ELEKTRONICZNEGO |
Jednolity Identyfikator Zasobu (URI) |
<a href="https://www.infona.pl/resource/issn/00236438">https://www.infona.pl/resource/issn/00236438</a> |
Uwaga publiczna |
Licencja krajowa |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Serie |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |