MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01478cam a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
zz2006783889 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231095802.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
060321s2004 xxua |000 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
082475039X |
Qualifying information |
prepack |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0824750365 |
Qualifying information |
Vol. 1 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749504490 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
Ł 30/BSt |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
Ł 30/BSt |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
Ł 30/MS |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA |
Kod kraju wydania |
xxu |
-- |
sz |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Handbook of food analysis. |
Oznaczenie podserii/części/sekcji |
Vol. 1, |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Physical characterization and nutrient analysis / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by Leo M. L. Nollet. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Physical characterization and nutrient analysis |
250 ## - STREFA WYDANIA |
Oznaczenie wydania |
2nd ed., rev. and expanded. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
New York ; |
-- |
Basel : |
Nazwa wydawcy |
Marcel Dekker, |
Data wydania |
cop. 2004. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XIII, [3], 877 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
29 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Food Science and Technology : a Series of Monographs, Textbooks, and Reference Books ; |
Numeracja |
138 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
S. red.: "The first ed. was publ. as the Handbook of food analysis: Vol. 1 and 2". |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy rozdz. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
skażenie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80816 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
analiza. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80765 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Nollet, Leo M. L. |
Daty biograficzne |
(1948- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
24491 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Marcel Dekker, Inc. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
46213 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc |
Numeracja |
138 |
9 (RLIN) |
63270 |
920 ## - |
-- |
0-8247-5039-X |
-- |
prepack |
920 ## - |
-- |
0-8247-5036-5 |
-- |
Vol. 1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |