Baner ze zdjęciem biblioteki

Handbook of food analysis. (Record no. 33311)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01473cam a2200373 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006783897
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095802.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060321s2004 xxua |000 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 082475039X
Qualifying information prepack
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0824750373
Qualifying information Vol. 2
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749504562
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw Ł 30/BSt
Instytucja, która wprowadziła rekord Ł 30/BSt
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł 30/MS
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxu
-- sz
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Handbook of food analysis.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Vol. 2,
Nazwa podserii/części/sekcji Residues and other food component analysis /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by Leo M. L. Nollet.
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Residues and other food component analysis
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania 2nd ed., rev. and expanded.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania New York ;
-- Basel :
Nazwa wydawcy Marcel Dekker,
Data wydania cop. 2004.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość S. XIII, [3], 879-1739 :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 29 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Food Science and Technology : a Series of Monographs, Textbooks, and Reference Books ;
Numeracja 138
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna S. red.: "The first ed. was publ. as the Handbook of food analysis: Vol. 1 and 2".
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy skażenie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80816
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy analiza.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80765
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Nollet, Leo M. L.
Daty biograficzne (1948- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 24491
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Marcel Dekker, Inc.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 46213
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Food Science and Technology - Marcel Dekker, Inc
Numeracja 138
9 (RLIN) 63270
920 ## -
-- 0-8247-5039-X
-- prepack
920 ## -
-- 0-8247-5037-3
-- Vol. 2
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 24.01.2011 850.00 Vol. 2 119844 III 3 4 119844 III 1000111301 25.11.2025 25.11.2024 22.11.2022 1 24.01.2011 Książki