Baner ze zdjęciem biblioteki

Polska wołowina i cielęcina na polskim stole : (Record no. 33318)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00974cam a2200241 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001898934
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231104308.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 101207s2010 pl a |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)751544690
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw BYDG 22/ET
Instytucja, która wprowadziła rekord BYDG 22/ET
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Russak, Grzegorz
Daty biograficzne (1948-2018).
9 (RLIN) 36806
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Polska wołowina i cielęcina na polskim stole :
Ciąg dalszy tytułu tradycyjna kuchnia polska /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Grzegorz Russak.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polski Związek Hodowców i Producentów Bydła Mięsnego,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 120 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 22x24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
536 ## - UWAGA DOTYCZĄCA FINANSOWANIA WYDAWNICTWA
Tekst uwagi Książka powstała ze środków Funduszu Promocji Mięsa Wołowego w ramach realizacji zadania "Polska wołowina na polskim stole"
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (wołowina).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73906
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (cielęcina).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73863
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 24.01.2011 50.00 132964 I   132964 I 1000111303 24.01.2011 1 24.01.2011 Książki
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 04.02.2011 50.00 098418   Ng 82 1000110640 04.02.2011 1 04.02.2011 Skrypty