Wybrane zagadnienia z enzymologii : (Rekord nr 33323)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01017cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001887267 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231103621.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 101126s2010 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788372996923 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)751397869 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/BG |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/BG |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Żbikowska, Alicja. |
9 (RLIN) | 16816 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Wybrane zagadnienia z enzymologii : |
Ciąg dalszy tytułu | przewodnik do ćwiczeń laboratoryjnych / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Alicja Żbikowska, Iwona Szerszunowicz. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | Wyd. 2. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Olsztyn : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, |
Data wydania | cop. 2010. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 86 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Dla studentów Nauki o Żywności. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Enzymologia |
Określnik formy | podręczniki laboratoryjne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 71567 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Szerszunowicz, Iwona. |
9 (RLIN) | 14160 |
920 ## - | |
-- | 978-83-7299-692-3 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type | Ostatnio widziane wypożyczenie |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 24.01.2011 | 12.00 | 151838 II | 151838 II | 1000111296 | 24.01.2011 | 1 | 24.01.2011 | Książki | ||||||
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 28.06.2011 | 12.00 | 099616 | 2 | Mf 25 | 1000114258 | 30.01.2020 | 1 | 28.06.2011 | Skrypty | 30.01.2020 |