Zjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa / (Record no. 33324)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01161cam a2200289 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx001914935 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231105357.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 110104s2010 pl a |001 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788372996756 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)750692143 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | WA M/KR |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | WA M/KR |
| Instytucja, która zmodyfikowała rekord | WA M/MC |
| -- | LUBL 58/ESs |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Żywica, Ryszard. |
| 9 (RLIN) | 36826 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Zjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Ryszard Żywica. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Olsztyn : |
| Nazwa wydawcy | Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, |
| Data wydania | cop. 2010. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 258 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 24 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 231-252. Indeks. |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Inwentarz żywy |
| Określnik rzeczowy | ubój |
| Określnik formy | podręczniki akademickie. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 94572 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
| Określnik rzeczowy | jakość |
| Określnik formy | podręczniki akademickie. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 74807 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
| Określnik rzeczowy | właściwości elektryczne |
| Określnik formy | podręczniki akademickie. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 102296 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Prądy elektryczne |
| Określnik rzeczowy | skutki fizjologiczne |
| Określnik formy | podręczniki akademickie. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 102297 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-83-7299-675-6 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 24.01.2011 | 20.00 | 151837 II | 151837 II | 1000111293 | 24.01.2011 | 1 | 24.01.2011 | Książki |
