Baner ze zdjęciem biblioteki

Zjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa / (Record no. 33324)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01161cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001914935
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105357.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 110104s2010 pl a |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788372996756
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750692143
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA M/KR
Instytucja, która wprowadziła rekord WA M/KR
Instytucja, która zmodyfikowała rekord WA M/MC
-- LUBL 58/ESs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Żywica, Ryszard.
9 (RLIN) 36826
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zjawiska elektryczne w produkcji i towaroznawczej ocenie jakości mięsa /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Ryszard Żywica.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Olsztyn :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
Data wydania cop. 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 258 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 231-252. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Inwentarz żywy
Określnik rzeczowy ubój
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 94572
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy jakość
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74807
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso
Określnik rzeczowy właściwości elektryczne
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 102296
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Prądy elektryczne
Określnik rzeczowy skutki fizjologiczne
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 102297
920 ## -
-- 978-83-7299-675-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 24.01.2011 20.00 151837 II   151837 II 1000111293 24.01.2011 1 24.01.2011 Książki