Handbook of food products manufacturing. (Record no. 33340)
[ view plain ]
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01122cam a2200289 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx001164910 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231091702.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 080721s2007 xxua f f |001 0 eng c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9780470049648 |
| Qualifying information | set |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9780470125243 |
| Qualifying information | v. 1 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)750494533 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | GD 27/MDU |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | GD 27/MDUs |
| 245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Handbook of food products manufacturing. |
| Oznaczenie podserii/części/sekcji | [Vol. 1], |
| Nazwa podserii/części/sekcji | Principles, bakery, beverages, cereals, cheese, confectionary, fats, fruits and functional foods / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | edited by Y. H. Hui ; associate editors: R. C. Chandan [et al.]. |
| 246 30 - WARIANT TYTUŁU | |
| Tytuł | Principles, bakery, beverages, [...] |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Hoboken : |
| Nazwa wydawcy | Wiley-Interscience/A John Wiley & Sons, |
| Data wydania | cop. 2007. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XVI, 1131 s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 26 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
| Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Hui, Yiu H. |
| Daty biograficzne | (1940- ). |
| Określenie rodzaju współpracy | Red. |
| 9 (RLIN) | 36824 |
| 700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Chandan, Ramesh C. |
| Określenie rodzaju współpracy | Red. |
| 9 (RLIN) | 36825 |
| 920 ## - | |
| -- | 978-0-470-04964-8 |
| -- | set |
| 920 ## - | |
| -- | 978-0-470-12524-3 |
| -- | v. 1 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numeracja | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Razem prolongat | Sygnatura | Kod kreskowy | Termin zwrotu | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 15.02.2011 | 897.50 | T. 1 | 119861 III | 4 | 6 | 119861 III | 1000110792 | 31.10.2025 | 08.07.2025 | 08.07.2025 | 1 | 15.02.2011 | Książki |
