Baner ze zdjęciem biblioteki

Handbook of food products manufacturing. (Record no. 33340)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01122cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001164910
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091702.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 080721s2007 xxua f f |001 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9780470049648
Qualifying information set
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9780470125243
Qualifying information v. 1
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750494533
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw GD 27/MDU
Instytucja, która wprowadziła rekord GD 27/MDUs
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Handbook of food products manufacturing.
Oznaczenie podserii/części/sekcji [Vol. 1],
Nazwa podserii/części/sekcji Principles, bakery, beverages, cereals, cheese, confectionary, fats, fruits and functional foods /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności edited by Y. H. Hui ; associate editors: R. C. Chandan [et al.].
246 30 - WARIANT TYTUŁU
Tytuł Principles, bakery, beverages, [...]
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Hoboken :
Nazwa wydawcy Wiley-Interscience/A John Wiley & Sons,
Data wydania cop. 2007.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XVI, 1131 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 26 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Hui, Yiu H.
Daty biograficzne (1940- ).
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 36824
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Chandan, Ramesh C.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 36825
920 ## -
-- 978-0-470-04964-8
-- set
920 ## -
-- 978-0-470-12524-3
-- v. 1
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Razem prolongat Sygnatura Kod kreskowy Termin zwrotu Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 15.02.2011 897.50 T. 1 119861 III 4 6 119861 III 1000110792 31.10.2025 08.07.2025 08.07.2025 1 15.02.2011 Książki