Metoda kontroli kalkulacji cen mięsa i tłuszczu wieprzowego / (Record no. 33583)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00948cam a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001932424 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231110205.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 110119s1935 pl |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)750855223 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Konopiński, Tadeusz |
Daty biograficzne | (1894-1965). |
9 (RLIN) | 7008 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Metoda kontroli kalkulacji cen mięsa i tłuszczu wieprzowego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Tadeusz Konopiński i Jerzy Szwemin. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Poznań : |
Nazwa wydawcy | [S.n.], |
Data wydania | 1935 |
Miejsce druku | (Poznań : |
Nazwa drukarni | Drukarnia Uniwersytetu Poznańskiego). |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | S. 298-305 ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Odb. z: "Roczniki Nauk Rolniczych i Leśnych" T. 35. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Inwentarz żywy |
Określnik rzeczowy | ubój. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 72874 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mięso |
Określnik rzeczowy | ceny. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 102201 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Szwemin, Jerzy |
Daty biograficzne | (1908-1979). |
9 (RLIN) | 14302 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 01.02.2011 | 5.00 | 112175 II | 112175 II | 1000111448 | 01.02.2011 | 1 | 01.02.2011 | Książki |