Experiments in unit operations and processing of foods / (Record no. 33726)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01137cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001946749 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231111056.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 110204s2010 xxua |001 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9780387335131 |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9780387686424 |
Qualifying information | e-ISBN |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)751023658 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/EW |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/EW |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
-- | KR 197/GJs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Vieira, Maria Margarida Cortez. |
9 (RLIN) | 37066 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Experiments in unit operations and processing of foods / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Margarida Vieira, Peter Ho. |
250 ## - STREFA WYDANIA | |
Oznaczenie wydania | W druku na żądanie. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | New York : |
Nazwa wydawcy | Springer, |
Data wydania | 2010. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | XIX, 190 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | ISEKI - Food Series ; |
Numeracja | 5 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Druk na podst. wyd. z 2008 r. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy pracach. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł rolno-spożywczy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 76994 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Ho, Peter. |
9 (RLIN) | 37067 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | ISEKI - Food Series |
Numeracja | 5 |
9 (RLIN) | 66713 |
920 ## - | |
-- | 978-0-387-33513-1 |
920 ## - | |
-- | 978-0-387-68642-4 |
-- | e-ISBN |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Razem prolongat | Sygnatura | Kod kreskowy | Termin zwrotu | Ostatnio widziany | Ostatnio widziane wypożyczenie | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 15.02.2011 | 275.00 | 151846 II | 4 | 4 | 151846 II | 1000110802 | 28.11.2025 | 19.03.2025 | 19.03.2025 | 1 | 15.02.2011 | Książki |