Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia tłuszczów jadalnych / (Record no. 3402)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01141cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2006887084
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231102324.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 060525s1979 pl a f |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320400295
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749791778
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/HP
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/HP
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/HP
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Niewiadomski, Henryk
Daty biograficzne (1905-1992).
9 (RLIN) 10051
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia tłuszczów jadalnych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Henryk Niewiadomski.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Data wydania 1979.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 461, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla pracowników inżynieryjno-technicznych i naukowo-badawczych przemysłu tłuszczowego, technologów żywności, pracowników naukowych, studentów.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78668
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 78673
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Naukowo-Techniczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 40978
920 ## -
-- 83-204-0029-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.01.2001 122.00 045787   045787 1000040682 26.01.2001 13 26.01.2001 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 26.01.2001 122.00 045786   045786 1000040681 26.01.2001 12 26.01.2001 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 08.12.2000 122.00 045771   045771 1000037908 08.12.2000 11 08.12.2000 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.04.2000 122.00 064970   064970 1000026438 11.04.2000 9 11.04.2000 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 09.03.2000 122.00 046754   046754 1000025247 09.03.2000 6 09.03.2000 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 21.02.2000 122.00 046368   046368 1000023487 21.02.2000 2 21.02.2000 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 23.09.2002 122.00 045773   045773 1000053343 23.09.2002 15 23.09.2002 Skrypty