MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01262cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002016976 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231114855.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
110323s1982 xxka |101 0 eng c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
0853341435 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750514485 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA |
Kod kraju wydania |
xxk |
-- |
xxu |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Food proteins : |
Ciąg dalszy tytułu |
[proceedings of the Kellogg Foundation International Symposium on Food Proteins held at University College, Cork, Republic of Ireland between 21-24 September, 1981] / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
ed. by P. F. Fox and J. J. Condon. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
London ; |
-- |
New York : |
Nazwa wydawcy |
Applied Science Publishers, |
Data wydania |
cop. 1982. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
XI, 361 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
With 88 tabl. and 52 ill. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. przy ref. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
zawartość białek |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
102801 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Białka |
Określnik formy |
konferencje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
102219 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Fox, P. F. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
20246 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Condon, J. J. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
37544 |
711 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA IMPREZY |
Nazwa imprezy |
Kellogg Foundation International Symposium on Food Proteins |
Data imprezy |
(1981 ; |
Miejsce imprezy |
Cork). |
9 (RLIN) |
37545 |
920 ## - |
-- |
0-85334-143-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |