Baner ze zdjęciem biblioteki

Food proteins : (Record no. 34261)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01262cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002016976
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231114855.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 110323s1982 xxka |101 0 eng c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 0853341435
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750514485
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA
Kod kraju wydania xxk
-- xxu
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Food proteins :
Ciąg dalszy tytułu [proceedings of the Kellogg Foundation International Symposium on Food Proteins held at University College, Cork, Republic of Ireland between 21-24 September, 1981] /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności ed. by P. F. Fox and J. J. Condon.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania London ;
-- New York :
Nazwa wydawcy Applied Science Publishers,
Data wydania cop. 1982.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość XI, 361 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna With 88 tabl. and 52 ill.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. przy ref. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy zawartość białek
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 102801
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Białka
Określnik formy konferencje.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 102219
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Fox, P. F.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 20246
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Condon, J. J.
Określenie rodzaju współpracy Red.
9 (RLIN) 37544
711 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA IMPREZY
Nazwa imprezy Kellogg Foundation International Symposium on Food Proteins
Data imprezy (1981 ;
Miejsce imprezy Cork).
9 (RLIN) 37545
920 ## -
-- 0-85334-143-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 31.03.2011 0.00 113335 II   113335 II 1000111947 31.03.2011 1 31.03.2011 Książki