Baner ze zdjęciem biblioteki

Zasady żywienia i dietetyka stosowana : (Record no. 3436)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01195cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2005954524
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231115033.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 050923s1987 pl f f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320012015
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)69487879
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KIEL 010/TC
Instytucja, która wprowadziła rekord KIEL 010/TC
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KIEL 010/TC
-- KIEL 010/EPs
-- KR U/42JCs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wieczorek-Chełmińska, Zofia.
9 (RLIN) 15430
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zasady żywienia i dietetyka stosowana :
Ciąg dalszy tytułu podręcznik dla wydziałów dietetyki medycznych studiów zawodowych /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Zofia Wieczorek - Chełmińska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 5.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich,
Data wydania 1987.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 411 s. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 411.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Odżywianie
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75454
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywienie
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 80752
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Dietetyka
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 70945
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41044
920 ## -
-- 83-200-1201-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 29.02.2000 400.00 059372 1 059372 1000024308 26.03.2021 01.03.2021 1 29.02.2000 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.11.2003 400.00 059373   059373 1000059386 06.11.2003   1 06.11.2003 Skrypty