MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01328cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001373890 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231113516.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
090618s2000 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
8309017111 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750994374 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SZCZ 010/JT |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SZCZ 010/JT |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
SZCZ 010/KW |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
ger |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Lamy, Jutta. |
9 (RLIN) |
37624 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Jeść i być szczupłym : |
Ciąg dalszy tytułu |
żywność sprzyjająca odchudzaniu / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Jutta Lamy, Christina Zacker ; [przekł. z jęz niem. Barbara Bzowska-Zych]. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Żywność sprzyjająca odchudzaniu |
246 1# - WARIANT TYTUŁU |
Uwaga poprzedzająca tytuł |
Tyt. oryg.: |
Tytuł |
Essen Sie sich schlank |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne, |
Data wydania |
2000. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
207, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Na okł.: Produkty żywnościowe od A do Z ; jak osiągnąć optymalną masę ciała ; jak się odchudzić, nie stosując specjalnej diety ; jak zbilansować żywienie, aby utrzymać szczupłą sylwetkę. |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Zacker, Christina |
Daty biograficzne |
(1954- ). |
9 (RLIN) |
37625 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Bzowska-Zych, Barbara. |
Określenie rodzaju współpracy |
Tł. |
9 (RLIN) |
2009 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41024 |
920 ## - |
-- |
83-09-01711-1 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |