Warzywa faszerowane i zapiekane / (Record no. 34498)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00998cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002053322 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20250314234944.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 110414s2011 pl a |001 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 9788377070468 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)750846928 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/KH |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/KH |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
-- | KR 197/GJs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Czechowska, Kinga. |
9 (RLIN) | 37766 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Warzywa faszerowane i zapiekane / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | [oprac. przepisów: Kinga Czechowska, Ewelina Wochnik, Beata Woźniak]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Poznań : |
Nazwa wydawcy | Olimp Media, |
Data wydania | 2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 143, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 25 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Na okł.: Sprawdzone przepisy na dania pełne witamin. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kuchnia (warzywa). |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 73903 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Wochnik, Ewelina. |
9 (RLIN) | 34475 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Woźniak, Beata |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne | (regionalistka). |
9 (RLIN) | 34023 |
920 ## - | |
-- | 978-83-7707-046-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Czytelnia WTŻ | 28.04.2011 | 21.20 | 099402 | Ng 85 | 1000114529 | 28.04.2011 | 1 | 28.04.2011 | Skrypty | ||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 29.04.2011 | 21.20 | 152251 II | 152251 II | 1000114579 | 29.04.2011 | 2 | 29.04.2011 | Książki |