Baner ze zdjęciem biblioteki

Polska kuchnia myśliwska / (Record no. 34615)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00889cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002065723
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090906.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 021129s2008 pl |001 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788374955973
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)802025924
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/KH
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/KH
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szymanderska, Hanna
Daty biograficzne (1944-2014).
9 (RLIN) 14317
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Polska kuchnia myśliwska /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Hanna Szymanderska.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 4.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Muza,
Data wydania 2008.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 253, [3] s. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [253]. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia (dziczyzna).
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73866
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia polska.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 73921
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Muza SA.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41001
920 ## -
-- 978-83-7495-597-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Ostatnio widziane wypożyczenie Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 06.06.2011 24.50 099554 1 Ng 88 1000113860 13.06.2018 13.06.2018 1 06.06.2011 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.06.2011 24.50 152357 II   152357 II 1000113935 06.06.2011   1 06.06.2011 Książki