Baner ze zdjęciem biblioteki

Uproszczona, poubojowa metoda szacowania składu tkankowego tuszy jagniąt mięsnego typu użytkowego / (Record no. 34635)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01198cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001921334
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231105626.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 110110s2010 pl a f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750743104
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA M/MM
Instytucja, która wprowadziła rekord WA M/MM
Instytucja, która zmodyfikowała rekord Ł U/ips
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU
Język tekstu pol
Język streszczeń eng
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Stanisz, Marek
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (zootechnika).
9 (RLIN) 37872
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Uproszczona, poubojowa metoda szacowania składu tkankowego tuszy jagniąt mięsnego typu użytkowego /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Marek Stanisz.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Poznan :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Data wydania 2010.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 142 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Rozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1896-1894 ;
Numeracja 415
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 130-137.
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA
Uwaga dotycząca języka Streszcz. ang.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso jagnięce
Określnik rzeczowy jakość.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 87341
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mięso jagnięce
Określnik rzeczowy ocena.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 103106
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41080
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 1896-1894
Numeracja 415
9 (RLIN) 65724
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.05.2011 23.00 154319 II   154319 II 1000112609 11.05.2011 1 11.05.2011 Książki