MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01198cam a2200301 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx001921334 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231105626.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
110110s2010 pl a f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)750743104 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
WA M/MM |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
WA M/MM |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
Ł U/ips |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język streszczeń |
eng |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Stanisz, Marek |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(zootechnika). |
9 (RLIN) |
37872 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Uproszczona, poubojowa metoda szacowania składu tkankowego tuszy jagniąt mięsnego typu użytkowego / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Marek Stanisz. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznan : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, |
Data wydania |
2010. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
142 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Rozprawy Naukowe / Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1896-1894 ; |
Numeracja |
415 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 130-137. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. ang. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso jagnięce |
Określnik rzeczowy |
jakość. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
87341 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Mięso jagnięce |
Określnik rzeczowy |
ocena. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
103106 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41080 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Rozprawy Naukowe - Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1896-1894 |
Numeracja |
415 |
9 (RLIN) |
65724 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |