MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01068cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002066722 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231090941.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
110505s2011 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788371838729 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)802028025 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/KH |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/KH |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
-- |
KR 197/GJs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Biesiada polska : |
Ciąg dalszy tytułu |
1001 pomysłów na udane przyjęcie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
[aut. tekstów i wybór Piotr Adamczewski et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Katowice : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo KMK & A. U. H. "ARS-POL", |
Data wydania |
2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
537, [7] s., [24] s. tabl. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przyjęcia okolicznościowe |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
91977 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Kuchnia polska |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
73920 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Święta |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik formy |
wydawnictwa popularne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
103120 |
651 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA GEOGRAFICZNA |
Nazwa geograficzna |
Polska |
Określnik rzeczowy |
obyczaje i zwyczaje. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76296 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Adamczewski, Piotr |
Daty biograficzne |
(1942-2016). |
9 (RLIN) |
37896 |
920 ## - |
-- |
978-83-7183-872-9 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |