Użyteczność pastewna niektórych wysoko zjełczałych tłuszczów zwierzęcych dla kurcząt brojlerów / (Rekord nr 34719)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00992cam a2200253 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx001720520 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231090029.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 020930s1981 pl a f |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)750743878 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | NUKAT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | LUBL 58/HR |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | LUBL 58/MN |
-- | OLSZT 003/DSs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Matyka, Stanisław |
Daty biograficzne | (1943- ). |
9 (RLIN) | 9035 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Użyteczność pastewna niektórych wysoko zjełczałych tłuszczów zwierzęcych dla kurcząt brojlerów / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Stanisław Matyka. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Lublin : |
Nazwa wydawcy | Centralne Laboratorium Przemysłu Paszowego, |
Data wydania | 1981. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 89, [63] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 78-89. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Kurczaki |
Określnik rzeczowy | żywienie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 84339 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Substancje tłuszczowe jadalne |
Określnik rzeczowy | wykorzystanie. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 118901 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Centralne Laboratorium Przemysłu Paszowego. |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 41563 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 13.06.2011 | 20.00 | 108018 II | 108018 II | 1000114904 | 13.06.2011 | 1 | 13.06.2011 | Książki | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 15.11.2011 | 25.00 | 107097 II | 107097 II | 1000118258 | 15.11.2011 | 1 | 15.11.2011 | Książki |