Baner ze zdjęciem biblioteki

Użyteczność pastewna niektórych wysoko zjełczałych tłuszczów zwierzęcych dla kurcząt brojlerów / (Rekord nr 34719)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 00992cam a2200253 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx001720520
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231090029.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 020930s1981 pl a f |000 0 pol c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)750743878
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw NUKAT
Instytucja, która wprowadziła rekord LUBL 58/HR
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/MN
-- OLSZT 003/DSs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Matyka, Stanisław
Daty biograficzne (1943- ).
9 (RLIN) 9035
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Użyteczność pastewna niektórych wysoko zjełczałych tłuszczów zwierzęcych dla kurcząt brojlerów /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Stanisław Matyka.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Lublin :
Nazwa wydawcy Centralne Laboratorium Przemysłu Paszowego,
Data wydania 1981.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 89, [63] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 30 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 78-89.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kurczaki
Określnik rzeczowy żywienie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 84339
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Substancje tłuszczowe jadalne
Określnik rzeczowy wykorzystanie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 118901
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Centralne Laboratorium Przemysłu Paszowego.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41563
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 13.06.2011 20.00 108018 II   108018 II 1000114904 13.06.2011 1 13.06.2011 Książki
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 15.11.2011 25.00 107097 II   107097 II 1000118258 15.11.2011 1 15.11.2011 Książki