MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01249cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002069135 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231091104.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
110509s2011 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788393202430 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)802032837 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/EW |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/EW |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
-- |
KR 197/GJs |
-- |
LUBL 58/ESs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Szewczyk, Łukasz. |
9 (RLIN) |
38003 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Sekrety dekoracji z warzyw i owoców : |
Ciąg dalszy tytułu |
krok po kroku / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Łukasz Szewczyk i Piotr Wasik ; zdj.: Edyta Wójcik, Anna Rydzewska. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Tychy : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Czekoladowe Inspiracje Konrad Rembacz, |
Data wydania |
cop. 2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
96 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Prezentacja potraw |
Określnik formy |
wydawnictwa ilustrowane. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
118960 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Carving owocowy |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
103261 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Carving warzywny |
Określnik formy |
poradniki. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
103262 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Carving (sztuki dekoracyjne) |
Określnik formy |
wydawnictwa ilustrowane. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
103263 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wasik, Piotr. |
9 (RLIN) |
38004 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wójcik, Edyta. |
Określenie rodzaju współpracy |
Fot. |
9 (RLIN) |
38005 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Rydzewska, Anna |
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne |
(fotograf). |
Określenie rodzaju współpracy |
Fot. |
9 (RLIN) |
38006 |
920 ## - |
-- |
978-83-932024-3-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |