Baner ze zdjęciem biblioteki

Sekrety dekoracji z warzyw i owoców : (Record no. 34817)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01249cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002069135
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231091104.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 110509s2011 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788393202430
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)802032837
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/EW
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/EW
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
-- KR 197/GJs
-- LUBL 58/ESs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Szewczyk, Łukasz.
9 (RLIN) 38003
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Sekrety dekoracji z warzyw i owoców :
Ciąg dalszy tytułu krok po kroku /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Łukasz Szewczyk i Piotr Wasik ; zdj.: Edyta Wójcik, Anna Rydzewska.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Tychy :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo Czekoladowe Inspiracje Konrad Rembacz,
Data wydania cop. 2011.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 96 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. kolor. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Prezentacja potraw
Określnik formy wydawnictwa ilustrowane.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 118960
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Carving owocowy
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 103261
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Carving warzywny
Określnik formy poradniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 103262
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Carving (sztuki dekoracyjne)
Określnik formy wydawnictwa ilustrowane.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 103263
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wasik, Piotr.
9 (RLIN) 38004
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wójcik, Edyta.
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 38005
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rydzewska, Anna
Dopowiedzenie inne niż daty biograficzne (fotograf).
Określenie rodzaju współpracy Fot.
9 (RLIN) 38006
920 ## -
-- 978-83-932024-3-0
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 03.06.2011 23.80 133029   Ng 91 1000113861 03.06.2011 1 03.06.2011 Książki