MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01177cam a2200313 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002165408 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231100524.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
110901s2011 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788362139262 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)802521909 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 303/TS |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 303/TSs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 303/TS |
-- |
KR 93/BJs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Mazur, Artur |
Daty biograficzne |
(1978-). |
9 (RLIN) |
38282 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Sponsoring szansą dla kultury : |
Ciąg dalszy tytułu |
na przykładzie działań Kompanii Piwowarskiej SA / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Artur Mazur. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Kraków : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Attyka, |
Data wydania |
2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
198 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. kolor. ; |
Wymiary |
23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Biblioteka Zarządzania Kulturą ; |
Numeracja |
t. 8 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 191-193. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Sponsoring |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik formy |
studium przypadku. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
107313 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Piwowarstwo |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik formy |
studium przypadku. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
107312 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Ekonomia kultury |
Określnik geograficzny |
Polska |
Określnik chronologiczny |
1990-. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
71415 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Wydawnictwo Attyka (Kraków). |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
39925 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Biblioteka Zarządzania Kulturą |
Numeracja |
8 |
9 (RLIN) |
65755 |
920 ## - |
-- |
978-83-62139-26-2 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |