MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01313cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002114634 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231093249.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
110610s2011 pl a |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788371606106 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)802116919 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
SZCZ M/MH |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
SZCZ M/MH |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
WR U/JHs |
-- |
WR U/hb |
-- |
KR U/42MSs |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Od norm żywieniowych do marketingu żywności / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
pod red. Jana Gawęckiego, Wojciecha Roszkowskiego. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, |
Data wydania |
2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
134 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu ; |
Numeracja |
10 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Nazwa i oznaczenie numeru serii na 4 s. okł. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 131-134. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Edukacja żywieniowa. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
81715 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
komercjalizacja. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80788 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80802 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Gawęcki, Jan |
Daty biograficzne |
(1944- ). |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
4212 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Roszkowski, Wojciech. |
Określenie rodzaju współpracy |
Red. |
9 (RLIN) |
12282 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41080 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Biblioteczka Olimpiady Wiedzy o Żywieniu |
Numeracja |
10 |
9 (RLIN) |
62988 |
920 ## - |
-- |
978-83-7160-610-6 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |