Baner ze zdjęciem biblioteki

Marketing w gastronomii / (Record no. 36187)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01177cam a2200313 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002169477
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231100751.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 110908s2011 pl a g f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788320819533
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)802563099
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/HP
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/HPs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord OLSZT 003/HP
-- BYDG 22/ET
-- KR U/KNs
-- GL 001/JK
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Sala, Józef.
9 (RLIN) 19061
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Marketing w gastronomii /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Józef Sala.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 zm.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne,
Data wydania 2011.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 228 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [222]-228.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów kierunków ekonomicznych oraz słuchaczy szkół o profilu turystycznym.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy zarządzanie
Określnik formy podręczniki akademickie.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 104381
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik rzeczowy aspekt ekonomiczny
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 89504
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Marketing
Określnik formy podręczniki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74340
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 33093
920 ## -
-- 978-83-208-1953-3
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Dostępny tylko na miejscu w Czytelni WTŻ Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Czytelnia WTŻ 19.12.2011 46.72 0100016   Nc 41 1000115623 19.12.2011 1 19.12.2011 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.01.2012 46.72 0100095   0100095 1000115777 11.01.2012 2 11.01.2012 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.01.2012 46.72 0100096   0100096 1000115778 11.01.2012 3 11.01.2012 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 11.01.2012 46.72 0100097   0100097 1000115779 11.01.2012 4 11.01.2012 Skrypty
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 19.01.2012 46.72 152680 II   152680 II 1000119322 19.01.2012 5 19.01.2012 Książki