MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01508cam a2200337 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002345623 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231114557.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
120127s2011 pl a |000 0 eng c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)804171386 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/KL |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/KL |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
-- |
WA U/JKs |
041 0# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
eng |
Język streszczeń |
pol |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Lamorska, Joanna. |
9 (RLIN) |
39301 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Physicochemical and health properties of fats / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Joanna Lamorska, Jerzy Tys. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Lublin : |
Nazwa wydawcy |
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN, |
Data wydania |
2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
143,[15] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Acta Agrophysica / Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie. Rozprawy i Monografie ; |
Numeracja |
2011 (5) |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
W serii gł.: nr 196. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 129-139. |
546 ## - UWAGA DOTYCZĄCA JĘZYKA |
Uwaga dotycząca języka |
Streszcz. pol. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje tłuszczowe jadalne |
Określnik rzeczowy |
aspekt zdrowotny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
78670 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Substancje tłuszczowe |
Określnik rzeczowy |
chemia. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
81689 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Tys, Jerzy. |
9 (RLIN) |
21102 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska Akademia Nauk. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego. |
-- |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
52700 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Acta Agrophysica - Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie. |
Nazwa podserii/części/sekcji |
Rozprawy i Monografie |
Numeracja |
2011 (5) |
9 (RLIN) |
64357 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Acta Agrophysica - Instytut Agrofizyki im. Bohdana Dobrzańskiego PAN w Lublinie |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
1234-4125 |
Numeracja |
196 |
9 (RLIN) |
62916 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |