MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01173cam a2200277 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002373882 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231085820.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
120222s1989 pl a |000 0 pol c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)1414151944 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/GJ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/GJs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Zawartość i jakość białka w ziarnie jęczmienia jarego w aspekcie jego wartości żywieniowej : |
Ciąg dalszy tytułu |
synteza badań przeprowadzonych w latach 1981-1989 (PR-4. K-5, U-3) / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Michał Płoszyński [et al.]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Puławy : |
Nazwa wydawcy |
Instytut Uprawy Nawożenia i Gleboznawstwa, |
Data wydania |
1989. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
44 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
21 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
S / Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa ; |
Numeracja |
68 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 42-44. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Białka roślinne |
Określnik rzeczowy |
analiza. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90020 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Jęczmień jary |
Określnik rzeczowy |
skład chemiczny. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
104999 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Nawozy azotowe |
Określnik rzeczowy |
wykorzystanie. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
105000 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Płoszyński, Michał. |
9 (RLIN) |
11824 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
S - Instytut Uprawy, Nawożenia i Gleboznawstwa |
Numeracja |
68 |
9 (RLIN) |
63800 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |