Baner ze zdjęciem biblioteki

Zachowania konsumentów na rynku usług gastronomicznych : (Record no. 37113)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01161cam a2200301 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002363592
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231115739.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120214s2012 pl a |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 9788375833409
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)804340326
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw WA 162/ECZ
Instytucja, która wprowadziła rekord WA 162/ECZ
Instytucja, która zmodyfikowała rekord LUBL 58/ESs
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kowalczuk, Iwona.
9 (RLIN) 7258
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Zachowania konsumentów na rynku usług gastronomicznych :
Ciąg dalszy tytułu aspekt marketingowy /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Iwona Kowalczuk.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2012.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 167 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [157]-161.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zakłady żywienia zbiorowego
Określnik geograficzny Polska
Określnik chronologiczny 1990-.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 105351
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Zakłady żywienia zbiorowego
Określnik geograficzny Polska
Określnik chronologiczny 1990-
Określnik formy statystyki.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 85770
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Postawy konsumentów
Określnik chronologiczny 1990-.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 105352
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Marketing usług
Określnik geograficzny Polska
Określnik chronologiczny 1990-.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 105350
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego (Warszawa).
Nazwa jednostki podrzędnej Wydawnictwo.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41623
920 ## -
-- 978-83-7583-340-9
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 06.03.2012 25.00 152962 II   152962 II 1000120149 06.03.2012 1 06.03.2012 Książki