MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01290cas a2200325 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
ga99632917 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231090903.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
990531c19769999hu qr|p| | |0 |0eng c |
022 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER WYDAWNICTWA CIĄGŁEGO |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0139-3006 |
Anulowany ISSN |
0302-7368 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)749233634 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
LUBL 58/HZ |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
LUBL 58/HZ |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
LUBL 58/IP |
-- |
LUBL 58/ASs |
210 1# - TYTUŁ SKRÓCONY |
Tytuł skrócony |
Acta aliment. |
Qualifying information |
(Bp.) |
222 10 - TYTUŁ KLUCZOWY |
Tytuł kluczowy |
Acta alimentaria |
Qualifying information |
(Budapest) |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Acta Alimentaria : |
Ciąg dalszy tytułu |
[quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences]. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Budapest : |
Nazwa wydawcy |
Akadémiai Kiado , |
Data wydania |
1976-. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Wymiary |
24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
362 0# - STREFA NUMERACJI |
Numeracja |
Vol. 5, No. 1 (1976)-. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Od Vol. 13, 1984 podtyt. : an international journal of food science. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
76972 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
82260 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
jakość |
Określnik formy |
czasopisma. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80780 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Magyar Tudományos Akadémia. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Élelmiszer tudományos bizottsaǵ. |
9 (RLIN) |
36317 |
780 00 - TYTUŁ POPRZEDNI WYDAWNICTWA |
Tytuł |
Acta Alimentaria Academiae Scientiarum Hungaricae |
Zakres powiązania |
1972-1975 |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego |
0302-7368 |
Numer kontrolny rekordu |
(NUKAT)ga99632916 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Serie |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |