MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01585cam a2200349 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002372616 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231085728.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
120221s2011 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788371606380 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)804387204 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
OLSZT 003/MK |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
OLSZT 003/MKs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR U/BMigs |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Ryniecki, Antoni |
Daty biograficzne |
(1952- ). |
9 (RLIN) |
12475 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Złożony ruch ciepła w stanie nieustalonym w żywności o niejednorodnym składzie / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Antoni Ryniecki, Jolanta Wawrzyniak. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Poznań : |
Nazwa wydawcy |
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, |
Data wydania |
cop. 2011. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
19, [3] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA |
Oznaczenie serii |
Inżynieria Procesowa Biosurowców |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 12. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego |
Materiały dydaktyczne przeznaczone gł. dla studentów wszystkich kierunków na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu oraz kierunku Ochrona Środowiska na Wydziale Rolnictwa i Bioinżynierii Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Termokinetyka |
Określnik rzeczowy |
modele matematyczne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
90348 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
modele matematyczne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
84925 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Żywność |
Określnik rzeczowy |
właściwości cieplne. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
105432 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Zjawiska nieustalone. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
80286 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA |
Nazwa osobowa |
Wawrzyniak, Jolanta. |
9 (RLIN) |
39509 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Uniwersytet Przyrodniczy (Poznań). |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Wydawnictwo. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
41080 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII |
Tytuł |
Inżynieria Procesowa Biosurowców |
9 (RLIN) |
67061 |
920 ## - |
-- |
978-83-7160-638-0 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |