Baner ze zdjęciem biblioteki

Fizykochemiczne metody badania mleka i produktów mleczarskich / (Rekord nr 37616)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01001cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002417129
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092148.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120319s1981 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8320902096
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414134234
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/BG
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/BG
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Laskowski, Kazimierz.
9 (RLIN) 39644
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Fizykochemiczne metody badania mleka i produktów mleczarskich /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Kazimierz Laskowski.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 2 popr. i uzup.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Zakład Wydawnictw CRS,
Data wydania 1981.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 306, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 25 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Higiena mleka.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 99377
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Mleko
Określnik rzeczowy jakość
-- badania.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 104335
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Przemysł mleczarski
Określnik geograficzny Polska
Określnik rzeczowy kontrola jakości.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 105542
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwo Spółdzielcze.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42803
920 ## -
-- 83-209-0209-6
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
      Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 04.04.2012 40.00 107988 II   107988 II 1000120396 04.04.2012 1 04.04.2012 Książki