Fizykochemiczne metody badania mleka i produktów mleczarskich / (Rekord nr 37616)
| 000 -ETYKIETA REKORDU | |
|---|---|
| pole stałej długości | 01001cam a2200289 i 4500 |
| 001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
| control field | xx002417129 |
| 003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
| control field | NUKAT |
| 005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
| control field | 20241231092148.0 |
| 008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
| pole stałej długości | 120319s1981 pl a f |000 0 pol c |
| 020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
| Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8320902096 |
| 035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
| Numer systemowy | (OCoLC)1414134234 |
| 040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
| Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/BG |
| Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/BG |
| 100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
| Nazwa osobowa | Laskowski, Kazimierz. |
| 9 (RLIN) | 39644 |
| 245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
| Tytuł | Fizykochemiczne metody badania mleka i produktów mleczarskich / |
| Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Kazimierz Laskowski. |
| 250 ## - STREFA WYDANIA | |
| Oznaczenie wydania | Wyd. 2 popr. i uzup. |
| 260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
| Miejsce wydania | Warszawa : |
| Nazwa wydawcy | Zakład Wydawnictw CRS, |
| Data wydania | 1981. |
| 300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
| Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 306, [1] s. : |
| Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
| Wymiary | 25 cm. |
| 336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
| Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
| Kod określający zawartość | txt |
| Źródło | rdacontent |
| 337 ## - TYP MEDIÓW | |
| Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
| Kod typu mediów | n |
| Źródło | rdamedia |
| 338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
| Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
| Kod typu nośnika | nc |
| Źródło | rdacarrier |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Higiena mleka. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 99377 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Mleko |
| Określnik rzeczowy | jakość |
| -- | badania. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 104335 |
| 650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
| Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Przemysł mleczarski |
| Określnik geograficzny | Polska |
| Określnik rzeczowy | kontrola jakości. |
| Source of heading or term | kaba |
| 9 (RLIN) | 105542 |
| 710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
| Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Wydawnictwo Spółdzielcze. |
| Powiązanie | pbl |
| 9 (RLIN) | 42803 |
| 920 ## - | |
| -- | 83-209-0209-6 |
| 942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
| Koha item type | Książki |
| Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
| Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Do skorzystania w Czytelni Głównej po uprzednim zamówieniu | Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 04.04.2012 | 40.00 | 107988 II | 107988 II | 1000120396 | 04.04.2012 | 1 | 04.04.2012 | Książki |
