Baner ze zdjęciem biblioteki

Technologia gastronomiczna : (Record no. 37649)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01341cam a2200337 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002426672
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231092751.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120327s1981 pl a d f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8302008184
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)804692152
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/GJ
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/GJs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kopta, Antonina.
9 (RLIN) 7046
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technologia gastronomiczna :
Ciąg dalszy tytułu dla ZSZ.
Oznaczenie podserii/części/sekcji Cz. 1 /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Antonina Kopta, Barbara Łuszczki.
250 ## - STREFA WYDANIA
Oznaczenie wydania Wyd. 6.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Data wydania 1981.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 357, [2] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. [259].
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Podr. dla uczniów kl. I i II ZSZ, zawód: kucharz, kucharz-garmażer, kucharz żywienia zbiorowego.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Gastronomia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 71962
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 83206
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Żywność
Określnik rzeczowy ocena
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 86883
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Kuchnia
Określnik rzeczowy techniki
Określnik formy podręczniki dla szkół średnich.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 86910
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Łuszczki, Barbara.
9 (RLIN) 16635
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 41003
920 ## -
-- 83-02-00818-4
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numeracja Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 05.04.2012 23.00 Cz. 1 107868 II   107868 II 1000120477 05.04.2012 1 05.04.2012 Książki