The carbohydrates / (Record no. 37727)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 00876cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002202755 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231102759.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 111013s1960 xxua g |001 0 eng c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)802928462 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR U/75MCh |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR U/75MCh |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR U/75MCh |
044 ## - KOD KRAJU MIEJSCA WYDANIA | |
Kod kraju wydania | xxu |
-- | xxk |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Dyke, Stanley Frederick. |
9 (RLIN) | 39708 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | The carbohydrates / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | S. F. Dyke. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | New York ; |
-- | London : |
Nazwa wydawcy | Interscience Publishers, |
Data wydania | 1960. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | [10], 232 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | The Chemistry of Natural Products ; |
Numeracja | vol. 5 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. przy rozdz. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Sacharydy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 78217 |
830 #4 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | The Chemistry of Natural Products |
Numeracja | vol. 5 |
9 (RLIN) | 67095 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numeracja | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 13.04.2012 | 30.00 | Vol. 5 | 161842 | 161842 | 1000120514 | 13.04.2012 | 1 | 13.04.2012 | Książki | |||||
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 19.04.2017 | 40.00 | 167555 | 167555 | 1000144379 | 19.04.2017 | 1 | 19.04.2017 | Książki |