MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU |
pole stałej długości |
01695cam a2200373 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU |
control field |
xx002450153 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO |
control field |
NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU |
control field |
20241231094315.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) |
pole stałej długości |
120420s2012 pl a f u |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki |
9788326690228 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU |
Numer systemowy |
(OCoLC)804834357 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD |
Instytucja, która przygotowała dane do khw |
KR 197/JG |
Instytucja, która wprowadziła rekord |
KR 197/JG |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord |
KR 197/MM |
-- |
LUBL 58/ESs |
-- |
KR 93/ML |
041 1# - JĘZYK DOKUMENTU |
Język tekstu |
pol |
Język tekstu oryginalnego i/lub pośredniego |
eng |
245 00 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI |
Tytuł |
Maszyny dla przemysłu spożywczego - Maszyny do ciast nadziewanych i tart - Wymagania z zakresu bezpieczeństwa i higieny PN-EN 13390 + A1 / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
246 30 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
PN-EN 13390+A1:2012 |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Food processing machinery - Pie and tart machines - safety and hygiene requirements |
246 13 - WARIANT TYTUŁU |
Tytuł |
Maszyny do ciast nadziewanych i tart |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Miejsce wydania |
Warszawa : |
Nazwa wydawcy |
PKN, |
Data wydania |
2012. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość |
45 s. : |
Inne elementy opisu fizycznego |
il. ; |
Wymiary |
30 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI |
Termin opisujący typ zawartości |
Tekst |
Kod określający zawartość |
txt |
Źródło |
rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW |
Tryb odtwarzania |
Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów |
n |
Źródło |
rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA |
Hasło opisujące typ nośnika |
Wolumin |
Kod typu nośnika |
nc |
Źródło |
rdacarrier |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
ICS 67.260. |
500 ## - UWAGA OGÓLNA |
Uwaga ogólna |
Norma Europejska EN 13390:2002 + A1:2009 ma status Polskiej Normy. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ |
Uwaga dotycząca bibliografii |
Bibliogr. s. 45. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza EN 13390:2002 + A1:2009, IDT; Zastępuje PN-EN 13390 + A1:2010; Zatwierdzona 27 lutego 2012 r. |
590 ## - UWAGA DOTYCZĄCA NORMY |
Uwaga dotycząca normy |
Wprowadza EN 13390:2002 + A1:2009, IDT; Zastępuje PN-EN 13390 + A1:2010; Zatwierdzona 27 lutego 2012 r. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Bezpieczeństwo pracy |
Określnik rzeczowy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
96852 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający |
Przemysł rolno-spożywczy |
Określnik rzeczowy |
aparatura i sprzęt |
Określnik formy |
normy. |
Source of heading or term |
kaba |
9 (RLIN) |
96352 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
9 (RLIN) |
11428 |
710 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element |
Polska. |
Nazwa jednostki podrzędnej |
Polski Komitet Normalizacyjny. |
-- |
Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych. |
Powiązanie |
pbl |
9 (RLIN) |
43253 |
920 ## - |
-- |
978-83-266-9022-8 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Koha item type |
Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze |
0 |