Baner ze zdjęciem biblioteki

Obst, Obstdauerwaren und Obsterzeugnisse / (Record no. 37886)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01013cam a2200277 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002448893
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094221.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120419s1966 gw a |001 0 ger c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)804826244
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/EW
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/EWs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Herrmann, Karl.
9 (RLIN) 39843
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Obst, Obstdauerwaren und Obsterzeugnisse /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności von Karl Herrmann.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Berlin ;
-- Hamburg :
Nazwa wydawcy Verlag Paul Parey,
Data wydania 1966.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 243 s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 21 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung ;
Numeracja Bd. 9
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na s. tyt.: Mit 9 Abb.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 219-236. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce
Określnik rzeczowy produkcja i handel.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75769
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Owoce
Określnik rzeczowy przerób.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 75779
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0432-7454
Numeracja Bd. 9
9 (RLIN) 65222
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 25.04.2012 30.00 161870   161870 1000119161 25.04.2012 1 25.04.2012 Książki