Speiseeis / (Record no. 37895)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01049cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002449583 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231094250.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 120419s1985 gw a |001 0 ger c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 348961514X |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)804830690 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/EW |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/EWs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Timm, Fritz. |
9 (RLIN) | 39852 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Speiseeis / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | von Fritz Timm. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Berlin ; |
-- | Hamburg : |
Nazwa wydawcy | Paul Parey, |
Data wydania | 1985. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 264, [7] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 23 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung und Lebensmitteltechnologie, |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0341-0498 ; |
Numeracja | Bd. 19 |
500 ## - UWAGA OGÓLNA | |
Uwaga ogólna | Na str. tyt.: Mit 55 Abb. und 39 Tab. |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliogr. s. 241-254. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Lody. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 74251 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung und Lebensmitteltechnologie |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0341-0498 |
Numeracja | Bd. 19 |
9 (RLIN) | 65221 |
920 ## - | |
-- | 3-489-61514-X |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 27.04.2012 | 43.00 | 161863 | 161863 | 1000119181 | 27.04.2012 | 1 | 27.04.2012 | Książki |