Baner ze zdjęciem biblioteki

Speiseeis / (Record no. 37895)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01049cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002449583
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231094250.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120419s1985 gw a |001 0 ger c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 348961514X
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)804830690
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/EW
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/EWs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Timm, Fritz.
9 (RLIN) 39852
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Speiseeis /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności von Fritz Timm.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Berlin ;
-- Hamburg :
Nazwa wydawcy Paul Parey,
Data wydania 1985.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 264, [7] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 23 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung und Lebensmitteltechnologie,
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0341-0498 ;
Numeracja Bd. 19
500 ## - UWAGA OGÓLNA
Uwaga ogólna Na str. tyt.: Mit 55 Abb. und 39 Tab.
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliogr. s. 241-254. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Lody.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 74251
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung und Lebensmitteltechnologie
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0341-0498
Numeracja Bd. 19
9 (RLIN) 65221
920 ## -
-- 3-489-61514-X
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.04.2012 43.00 161863   161863 1000119181 27.04.2012 1 27.04.2012 Książki