Baner ze zdjęciem biblioteki

Das Bier / (Record no. 37898)

MARC details
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01009cam a2200265 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field xx002471874
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095256.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 120421s1967 gw a |001 0 ger c
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)1414128955
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw KR 197/EW
Language of cataloging pol
Description conventions rda
Instytucja, która wprowadziła rekord KR 197/EWs
Instytucja, która zmodyfikowała rekord KR 197/MM
-- KR 197/GJ
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Rinke, Wilfried.
Daty biograficzne (1931- ).
Określenie rodzaju współpracy Autor
9 (RLIN) 39856
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Das Bier /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności von Wilfried Rinke.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Berlin ;
-- Hamburg :
Nazwa wydawcy Verlag Paul Parey,
Data wydania 1967.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 195, [9] stron :
Inne elementy opisu fizycznego ilustracje ;
Wymiary 22 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA
Oznaczenie serii Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung ;
Numeracja Bd. 10
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Bibliografia na stronach 182-188. Indeks.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Piwowarstwo.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76053
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element Verlag Paul Parey.
Określenie rodzaju współpracy Wydawca
Powiązanie pbl
9 (RLIN) 42466
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII
Tytuł Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego 0432-7454
Numeracja Bd. 10
9 (RLIN) 65222
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Holdings
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 27.04.2012 28.00 161869   161869 1000119184 27.04.2012 1 27.04.2012 Książki