Das Bier / (Record no. 37898)
[ view plain ]
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01009cam a2200265 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | xx002471874 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231095256.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 120421s1967 gw a |001 0 ger c |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)1414128955 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | KR 197/EW |
Language of cataloging | pol |
Description conventions | rda |
Instytucja, która wprowadziła rekord | KR 197/EWs |
Instytucja, która zmodyfikowała rekord | KR 197/MM |
-- | KR 197/GJ |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Rinke, Wilfried. |
Daty biograficzne | (1931- ). |
Określenie rodzaju współpracy | Autor |
9 (RLIN) | 39856 |
245 14 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Das Bier / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | von Wilfried Rinke. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Berlin ; |
-- | Hamburg : |
Nazwa wydawcy | Verlag Paul Parey, |
Data wydania | 1967. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 195, [9] stron : |
Inne elementy opisu fizycznego | ilustracje ; |
Wymiary | 22 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
490 1# - STREFA SERII I DOKUMENTU WIELOCZĘŚCIOWEGO - FORMA NIE DO WYSZUKIWANIA | |
Oznaczenie serii | Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung ; |
Numeracja | Bd. 10 |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Bibliografia na stronach 182-188. Indeks. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Piwowarstwo. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 76053 |
710 2# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA CIAŁA ZBIOROWEGO | |
Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element | Verlag Paul Parey. |
Określenie rodzaju współpracy | Wydawca |
Powiązanie | pbl |
9 (RLIN) | 42466 |
830 #0 - HASŁO DODATKOWE SERII | |
Tytuł | Grundlagen und Fortschritte der Lebensmitteluntersuchung |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Wydawnictwa Ciągłego | 0432-7454 |
Numeracja | Bd. 10 |
9 (RLIN) | 65222 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 27.04.2012 | 28.00 | 161869 | 161869 | 1000119184 | 27.04.2012 | 1 | 27.04.2012 | Książki |