Baner ze zdjęciem biblioteki

Technika i gospodarka cieplna w rolnictwie i przemyśle spożywczym : (Rekord nr 3805)

Szczegóły MARC
000 -ETYKIETA REKORDU
pole stałej długości 01178cam a2200289 i 4500
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU
control field zz2007875236
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO
control field NUKAT
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU
control field 20241231095838.0
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI)
pole stałej długości 070717s2000 pl a f |000 0 pol c
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki 8372441065
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU
Numer systemowy (OCoLC)749326820
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD
Instytucja, która przygotowała dane do khw OLSZT 003/BT
Instytucja, która wprowadziła rekord OLSZT 003/BT
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Kaleta, Agnieszka.
9 (RLIN) 6376
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI
Tytuł Technika i gospodarka cieplna w rolnictwie i przemyśle spożywczym :
Ciąg dalszy tytułu przykłady i zadania /
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności Agnieszka Kaleta, Janusz Wojdalski ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC.
Miejsce wydania Warszawa :
Nazwa wydawcy Wydawnictwo SGGW,
Data wydania 2000.
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO
Określenie formy dokumentu i/lub objętość 251, [1] s. :
Inne elementy opisu fizycznego il. ;
Wymiary 24 cm.
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI
Termin opisujący typ zawartości Tekst
Kod określający zawartość txt
Źródło rdacontent
337 ## - TYP MEDIÓW
Tryb odtwarzania Bez urządzenia pośredniczącego
Kod typu mediów n
Źródło rdamedia
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA
Hasło opisujące typ nośnika Wolumin
Kod typu nośnika nc
Źródło rdacarrier
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ
Uwaga dotycząca bibliografii Literatura s. [250]-251.
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego Dla studentów wydziałów: Inżynierii Produkcji, Technologii Żywności, Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji.
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Produkty rolno-spożywcze
Określnik rzeczowy właściwości cieplne.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 76800
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający Termika (technika)
Określnik formy tabele, wykresy.
Source of heading or term kaba
9 (RLIN) 79007
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA
Nazwa osobowa Wojdalski, Janusz.
9 (RLIN) 15702
920 ## -
-- 83-7244-106-5
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA)
Koha item type Książki
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze 0
Egzemplarze
Wycofany Zagubiony Status uszkodzenia Nie można wypożyczyć Biblioteka macierzysta Obecna biblioteka Lokalizacja Data nabycia Cena zakupu Numer inwentarzowy Razem wypożyczeń Sygnatura Kod kreskowy Ostatnio widziany Numer kopii Cena obowiązuje od Koha item type
        Biblioteka Główna URK Biblioteka Główna URK Magazyn Główny 10.07.2000 25.00 145337 II   145337 II 1000030004 10.07.2000 1 10.07.2000 Książki