Technika i gospodarka cieplna w rolnictwie i przemyśle spożywczym : (Rekord nr 3805)
000 -ETYKIETA REKORDU | |
---|---|
pole stałej długości | 01178cam a2200289 i 4500 |
001 - NUMER KONTROLNY REKORDU | |
control field | zz2007875236 |
003 - IDENTYFIKATOR NUMERU KONTROLNEGO | |
control field | NUKAT |
005 - DATA OSTATNIEJ MODYFIKACJI REKORDU | |
control field | 20241231095838.0 |
008 - DANE KONTROLNE (POLA STAŁEJ DŁUGOŚCI) | |
pole stałej długości | 070717s2000 pl a f |000 0 pol c |
020 ## - MIĘDZYNARODOWY ZNORMALIZOWANY NUMER KSIĄŻKI | |
Międzynarodowy Znormalizowany Numer Książki | 8372441065 |
035 ## - NUMER SYSTEMOWY REKORDU | |
Numer systemowy | (OCoLC)749326820 |
040 ## - INSTYTUCJA SPORZĄDZAJĄCA REKORD | |
Instytucja, która przygotowała dane do khw | OLSZT 003/BT |
Instytucja, która wprowadziła rekord | OLSZT 003/BT |
100 1# - HASŁO GŁÓWNE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Kaleta, Agnieszka. |
9 (RLIN) | 6376 |
245 10 - STREFA TYTUŁU I OZNACZENIA ODPOWIEDZIALNOŚCI | |
Tytuł | Technika i gospodarka cieplna w rolnictwie i przemyśle spożywczym : |
Ciąg dalszy tytułu | przykłady i zadania / |
Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności | Agnieszka Kaleta, Janusz Wojdalski ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. | |
Miejsce wydania | Warszawa : |
Nazwa wydawcy | Wydawnictwo SGGW, |
Data wydania | 2000. |
300 ## - STREFA OPISU FIZYCZNEGO | |
Określenie formy dokumentu i/lub objętość | 251, [1] s. : |
Inne elementy opisu fizycznego | il. ; |
Wymiary | 24 cm. |
336 ## - TYP ZAWARTOŚCI | |
Termin opisujący typ zawartości | Tekst |
Kod określający zawartość | txt |
Źródło | rdacontent |
337 ## - TYP MEDIÓW | |
Tryb odtwarzania | Bez urządzenia pośredniczącego |
Kod typu mediów | n |
Źródło | rdamedia |
338 ## - TYP/RODZAJ NOŚNIKA | |
Hasło opisujące typ nośnika | Wolumin |
Kod typu nośnika | nc |
Źródło | rdacarrier |
504 ## - UWAGA DOTYCZĄCA BIBLIOGRAFII ZAŁĄCZNIKOWEJ | |
Uwaga dotycząca bibliografii | Literatura s. [250]-251. |
521 8# - UWAGA DOTYCZĄCA PRZEZNACZENIA CZYTELNICZEGO | |
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego | Dla studentów wydziałów: Inżynierii Produkcji, Technologii Żywności, Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji. |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Produkty rolno-spożywcze |
Określnik rzeczowy | właściwości cieplne. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 76800 |
650 #7 - HASŁO PRZEDMIOTOWE - NAZWA POSPOLITA | |
Nazwa pospolita lub nazwa geograficzna jako element wprowadzający | Termika (technika) |
Określnik formy | tabele, wykresy. |
Source of heading or term | kaba |
9 (RLIN) | 79007 |
700 1# - HASŁO DODATKOWE - NAZWA OSOBOWA | |
Nazwa osobowa | Wojdalski, Janusz. |
9 (RLIN) | 15702 |
920 ## - | |
-- | 83-7244-106-5 |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) | |
Koha item type | Książki |
Wypożyczenia Koha - wszystkie egzemplarze | 0 |
Wycofany | Zagubiony | Status uszkodzenia | Nie można wypożyczyć | Biblioteka macierzysta | Obecna biblioteka | Lokalizacja | Data nabycia | Cena zakupu | Numer inwentarzowy | Razem wypożyczeń | Sygnatura | Kod kreskowy | Ostatnio widziany | Numer kopii | Cena obowiązuje od | Koha item type |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Biblioteka Główna URK | Biblioteka Główna URK | Magazyn Główny | 10.07.2000 | 25.00 | 145337 II | 145337 II | 1000030004 | 10.07.2000 | 1 | 10.07.2000 | Książki |